Om oss

Här hittar du fler uppgifter om våra värderingar och vad vi erbjuder.

 

Våra tjänster

Vi hjälper er förenkla er vardag och slippa gissa vem som faktiskt är intresserade av era tjänster och produkter. Detta gör vi genom att lyfta allt som rör er försäljning, från annons och SEO till en bra och konverterande hemsida, som utvecklas baserad på omfattande marknadsanalys och unik data kring just er bransch

Trafik

Vi hjälper er få spridning mot de personer som behöver er hjälp.

Konvertering

Vi hjälper er ta fram en digital strategi som ger fler samtal och fler möten.

Försäljning

Vi ger er verktygen ni behöver för att få mötena att leda till försäljning.

Vision och mission

Vår vision är att leverera marknadens bästa lösningar inom allt från hemsidor och SEO till annonsering och reklammaterial, vi vill helt enkelt vara våra kunders bästa samarbete.

 

Mission statement: Vi gör skillnaden
Vår mission är att jobba hållbart, långsiktigt och flexibelt, på att hjälpa våra kunder med att öka sin omsättning radikalt.

CSR och vårt mål om att ge tillbaka

Vi strävar efter att ta vara på vår miljö genom att göra många av våra inköp av bland annat elektronik begagnad och på så sätt minska vår carbon footprint

 

Vårt mål är även att donera minst 10% i form av timmar och gåvor till samhällets socialt utsatta. 
Detta gör vi för att vi tror på att vi kan mer tillsammans, och att vi alla är värda någon som bryr sig. Vi vet också att ideella organisationer ofta är långt mer anpassade till just de problem organisationen är verksam inom, än man ofta har möjlighet till från statens sida.
Tyvärr ser vi en ökande tendens av psykisk ohälsa och kriminalitet som inte går att hjälpa med de resurser samhället har tillgång till, därför försöker vi hjälpa ideella organisationer, med resurser såsom ekonomiska donationer, utveckling av bland annat hemsidor och grafiskt intryck i förhoppningen att vi kan bidra till en lite bättre värld. 

 

 

Du når oss här

Våra öppettider är

9.00-15.00

Dolomitgatan 18, 247 63 Veberöd

046 24 72 72

info@teisnilsson.com

Lämna gärna ett meddelande